💘 ALLA HJÄRTANS REA 💘
👉 Spara upp till 65% här 👈

Om Luksushund

Luksushund ApS startades av Mie Thorsø på hösten 2018.

Mies mission är att föra ut varor av hög kvalitet till hundar och deras ägare. "Det finns alldeles for många dåliga produkter för hundar ute på marknaden och alldeles för lite kvalitet. Jag tror på att hundägarna tycker om att skämma bort deras hundar, samtidigt som de gärna vill ha snabb leverans och den bästa service till kunderna."

Mie är en erfaren inom e-handel och har senast stått bakom Danmarks största, ekologiska webbshop till spädbarn och mor. Kundtjänst och kvalitet måste vara i topp och ingenting får kompromissas med.

"Jag älskar hundar! Och samtidigt älskar jag bra design och god stil i hemmet. Jag tror att det finns många som inte vill se på billiga polyestervaror från Kina hemma i deras eget vardagsrum längre. Den nya hundsängen är kanske fin i en månad, men snabbt ser den sliten och tråkig ut, kanske klumpar den ihop eller faller ner i kanterna och man börjar drömma om en ny redan efter kort tid. Varför inte köpa den bästa kvaliteten redan från början, gjord på en fabrik i EU i bra material? Då har du en hundsäng som din hund tycker om, som det är tagits hand om och som passar in i ditt hem. Jag anser att det är en win-win situation."

Tyngdpunkten läggs på den goda onlineupplevelsen och i första hand kan varorna bara köpas online. "Jag anser att bra bilder och beskrivningar är a och o. Och kunderna i dag har blivit vana att handla på nätet och kan snabbt se om något är ordentligt. Ångrar man sig, kan man bara returnera det och allt går snabbt och enkelt." 

Vi gläder oss otroligt mycket till att skicka ut några snygga varor till dig! Välkommen till Luksushund!
 
Ägare av Luksushund - Mie Thorsø